30 مللي متر ختم ميكانيكي معدني خوار 290 ختم من المطاط الصناعي
اتصل شخص : Davis
ال WhatsApp : +8618130083767
| الحد الأدنى لكمية : | 1pc | الأسعار : | Negotiated |
|---|---|---|---|
| تفاصيل التغليف : | مربع كمتطلبات | وقت التسليم : | 20-30 يوم |
| شروط الدفع : | T/T ، Western Union ، L/C | القدرة على العرض : | 1000pc/شهر |
| مكان المنشأ: | صنع في الصين | اسم العلامة التجارية: | JR |
|---|---|---|---|
| إصدار الشهادات: | ISO9001 | رقم الموديل: | US4A |
|
معلومات تفصيلية |
|||
| مادة: | كذا كذا FKM | وظيفة: | لمضخة الزيت ، مضخة المياه |
|---|---|---|---|
| حزمة النقل: | صندوق | رمز HS: | 848420090 |
| مواصفة: | الختم الميكانيكي Us4a | شهادة: | ISO9001 |
| يكتب: | فلويتين الختم الميكانيكي Us4a | معيار: | معيار |
| مقاس: | 20،48،65،80،90،100mm | اسم: | Us4a |
منتوج وصف
Description:
High Quality Mechanical Seals
Description:
Heavy duty solution for low and medium pressures operations are widely used in the chemical industry and waterworks.
The US4A is the short version of US3A, single component seal with a type A pinned stationary seat and it.
Allows rotation in two directions.
Because of the three drive lugs on the rotating body, they can tolerate high levels of vibration, and mechanical stress.
The O-ring is easily removed and refitted when assembling the seal on shafts with keyways, threads or sharp edges.
The US4A version in supplied with a single spring and is more suitable for moderately dirty liquids.
2. Materials:
Performance Capabilities:
|
Temperature
|
-20℃ to 180℃, dependent on the elastomer
|
|
Pressure
|
Up to 10 bar
|
|
Speed
|
Up to 15 m/s
|
|
End play/axial float allowance
|
±0.1mm
|
|
Size
|
20mm-100mm
|
|
Brand
|
JR
|
|
Face
|
Carbon, SiC, TC
|
|
Seat
|
Ceramic, SiC, TC
|
|
Elastomer
|
NBR, EPDM, FKM etc.
|
|
Spring
|
SS304, SS316
|
|
Metal parts
|
SS304, SS316
|
|
Idividual Packing
|
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
|
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request
Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.
Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.
Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!
Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.
Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.
Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on
اكتب رسالتك