logo
اتصل بنا

اتصل شخص : Davis

ال WhatsApp : +8618130083767

Free call

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal Multi Spring Seal For Industrial Pump

الحد الأدنى لكمية : 5pc الأسعار : Negotiated
تفاصيل التغليف : مربع كمتطلبات وقت التسليم : 20-30 يوم
شروط الدفع : T/T ، Western Union ، L/C القدرة على العرض : 100000pc/شهر
مكان المنشأ: صنع في الصين اسم العلامة التجارية: JR
إصدار الشهادات: ISO9001 رقم الموديل: 58 ش

معلومات تفصيلية

مادة: SIC SIC FKM CAR CER NBR وظيفة: لمضخة الزيت ، مضخة المياه
حزمة النقل: صندوق رمز HS: 848420090
مواصفة: جون كرين نوع 58U شهادة: ISO9001
يكتب: 58 ش معيار: معيار
أسلوب: الختم الميكانيكي استبدال: ختم بورجمان BT.C5.KU ختم Aesseal M03S ختم جون كرين T58U ختم الاسترليني 259S

منتوج وصف

Mechanical Seal 58U John Crane Seal 58U Rotary Seal For Burgmann BT.C5.KU Seal Aesseal M03S Seal John Crane T58U Seal

 

Operational Conditions:

  1. John Crane 58U multi-spring mechanical seal
  2. Unbalanced pump seal john crane 58u mechanical seal type for industrial pump
  3. Shaft diameter: d1=14...100 mm
  4. Pressure: p=0...1.7Mpa(246.5psi)
  5. Temperature: t = -40 °C ..+200 °C(-40°F to 392°)
  6. Sliding velocity: Vg≤25m/s(82ft/m)

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, TC, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • Standard: JRBP
  • Alternative: JRBO
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

 

 john crane 58U mechanical seal rotary seal mixer seal
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
14mm to 100mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS304, SS316
  • 1.Replacement to:
  • Burgmann BT.C5.KU seal
  • Aesseal M03S seal
  • John Crane T58U seal
  • Sterling 259S seal
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.Application: seals are primarily used in in Clean water,sewage water,oil and other moderately corrosive fluids etc
  • 4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
  • 5.OEM and Customized products is welcomed.
  • 6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

 

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 0

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 1Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

قد تكون في هذه
ابق على تواصل معنا

اكتب رسالتك

info@supseals.com
+8618130083767